Netflix deelt The Haunting of Hill House trailer

Auteur: , Geen reacties
Netflix deelt The Haunting of Hill House trailer

De eerste trailer van de TV-serie met Nederlandse invloeden is live.

Tot nu toe moesten we het stellen met een korte teaser, maar nu heeft Netflix eindelijk een trailer vrijgegeven van de nieuwe horror The Haunting of Hill House. Deze Netflix Original is een nieuwe tv-serie en komt over enkele maanden naar de Amerikaanse streamingdienst.

The Haunting of Hill House is een verfilming van de wereldberoemde roman van Shirley Jackson. In de serie worden een groep broers en zussen gevolgd die zijn opgegroeid in een huis. Dit huis blijkt later een beroemd spookhuis te zijn. De broers en zussen worden achtervolgd door zaken uit het verleden en het oude spookhuis lijkt hier iets mee te maken te hebben.

Rollen zijn weggelegd voor Michiel Huisman, Carla Gugino, Timothy Hutton, Elizabeth Reaser, Oliver Jackson-Cohen, Henry Thomas, Kate Siegel, Victoria Pedretti, Lulu Wilson, Mckenna Grace, Paxton Singleton, Violet McGraw en Julian Hilliard. De regie en productie is in handen van Mike Flanagan (Hush, Oculus, Gerald’s Game). Trevor Macy is uitvoerend producer en Meredith Averill is co-showrunner. Justin Falvey en Darryl Frank namen de taak van executive producers op zich.

Bekijk de trailer van The Haunting of Hill House. De serie verschijnt 12 oktober op Netflix.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).