Netflix gooit het over een andere boeg met nieuwe serie

Netflix
Wij zijn benieuwd!

Netflix heeft enkele succesvolle eigen producties achter de rug en is ook de komende jaren vastbesloten om met eigen content te komen. De streamingdienst kijkt verder dan het standaard Hollywood-genre, getuige dit nieuwtje.

Het Amerikaanse bedrijf heeft namelijk bekendgemaakt te werken aan een eigen K-drama. Dit genre is afkomstig uit Zuid-Korea. Net als K-pop, begint K-drama ook buiten Zuid-Korea populair te worden. Op het gebied van K-pop is Gangnam Style van PSY hét voorbeeld als het gaat om een groei van populariteit in het Westen. Het bijzondere nummer ging viral en de wereld maakte massaal kennis met het fenomeen K-pop.

Wellicht gaat deze serie hetzelfde doen voor het genre K-drama. De serie, genaamd Love Alarm, zal in 2018 wereldwijd op Netflix te zien zijn. Love Alarm vertelt het verhaal van een ontwikkelaar die een controversiële app heeft gelanceerd. Met de app kan men binnen een straal van 10 meter zien of een voorbijganger liefdesgevoelens heeft voor de app-gebruiker of niet. Het eerste seizoen zal 12 afleveringen bevatten.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *