Netflix haalt deze klassieker terug met droombezetting [video]

Auteur: , 1 Reactie
he-man-masters-of-the-universe-revelation

Ook andere projecten maken je de komende tijd Master of the Universe.

De superhelden van Marvel zijn verdwenen bij Netflix. Na Spiderman en andere klassiekers moet men dus op zoek naar nieuwe superhelden. Met de aangekondigde anime-serie over He-Man lijken ze een eerste slag te slaan. Vannacht maakte producer Kevin Smith op een heuse He-Man conferentie namelijk bekend dat hij namens Netflix zijn tanden in het project mag zetten.

De verhaallijn begint waar de originele serie in 1985 ophield, bij de strijd tussen Skeleton en He-Man. Het nieuwe epos, dat als naam ‘Masters Of The Universe: Revelation’ kreeg, belooft volgens Smith ‘het verhaal dat je als kind al wilde zien’. De serie gaat proberen alle ‘losse eindjes’ uit de originele serie aan elkaar te knopen. Daarmee worden latere projecten, zoals de Reboot en de serie rond de zus van He-Man, She-Ra, ook een Netflix-productie.

Naast Smith zullen ook Marc Bernardin (bekend van Carnival Row), Eric Carrasco (Supergirl), Tim Sheridan (Reign of the Supermen) en Diya Mishra (Magic the Gathering) meeschrijven aan de productie. Powerhouse Animations, dat eerder de animaties verzorgde voor de Netflix-productie Castlevania, tekent voor de animaties. Het is nog niet bekend wanneer de serie uitkomt en hoeveel afleveringen er zijn, maar de verwachtingen zijn door alle grote namen hooggespannen.

De rechten van He-Man liggen bij Mattel (onder andere producent van Barbiepoppen), dus ondanks dat het nog niet is aangekondigd, kunnen we ervan uitgaan dat er ook een flinke serie action-figures en andere merchandise zal verschijnen.

De eerste reacties op internet zijn erg positief:

Overigens is dit niet het enige nieuws rond He-Man, want Sony plant in maart 2021 de release van een nieuwe He-Man film: ‘Masters of the Universe: The Power Returns’. Het is nog niet bekend of de komende serie van Smith de brug gaat vormen tussen het origineel en de film of helemaal op zichzelf zal blijven.

Er is natuurlijk genoeg om je aan te ergeren bij Netflix, maar deze release en de andere spannende projecten die op stapel staan maken veel goed.

Om even in de stemming te komen kun je hier de originele He-Man intro nog een keer beluisteren. Je ziet dan gelijk het verschil in artwork met de nieuwe poster.1 reactie

>A Netflix Original Anime Series
>westerse cartoon
🤔🤔🤔

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).