Netflix heeft goed nieuws voor de fans van Stranger Things

Stranger Things
Netflix heeft de komst van een tweede seizoen van Stranger Things officieel bevestigd, dus we kunnen straks nog meer genieten van de topserie.

Het eerste seizoen van Stranger Things is sinds juli te bekijken op de streamingdienst. De serie is een hit en kwam direct al in de top Netflix series terecht. Fans hoopten massaal op een vervolg en die gaat er uiteraard komen. De makers achter de tv-serie gaven in een recent interview al aan plannen te hebben voor een nieuw seizoen. Netflix heeft nu tegenover Variety bevestigd dat er inderdaad een nieuw seizoen in de maak is.

Het tweede seizoen zal negen afleveringen bevatten. Dat is een extra aflevering ten opzichte van het eerste seizoen. Stranger Things keert in 2017 terug op Netflix. Een specifieke datum is nog niet genoemd. Ook het tweede seizoen zal worden geschreven door Matt en Ross Duffer. Tevens keren producers Shawn Levy en Dan Cohen terug.

Er werd eerder ook aangegeven dat men in het 2e seizoen één of twee jaar vooruit wil springen, de info uit dat missende jaar willen ze dan gebruiken voor een game van de serie (liefst in 8-bit). Ze moeten overigens wel vooruit springen in de tijd, want de jonge cast is snel aan het opgroeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *