Netflix is nog lang niet klaar met groeien

Netflix
De Amerikaanse streamingdienst is elk kwartaal goed voor puike cijfers.

Komt er een einde aan het succes van Netflix? Voorlopig nog niet, want ook over het vierde kwartaal van 2017 presenteert het bedrijf prima getallen. Netflix verwelkomde 8,3 miljoen nieuwe abonnees, wat het totaal brengt op 117,6 miljoen abonnees over de hele wereld. Je kunt niet anders stellen dan dat het een indrukwekkend aantal is.

Daarnaast steeg de omzet met meer dan drie miljard dollar en bedroeg de nettowinst 185,5 miljoen dollar. De verwachting is dat de mooie cijfers nog wel even aanhouden. Netflix timmert hard aan de weg met exclusieve content. Het Amerikaanse bedrijf produceert steeds meer tv-series en films en weet hoge kwaliteit te leveren. Mensen nemen een abonnement om series als Stranger Things en The Crown te kunnen kijken. Toptitels die HBO of Amazon simpelweg niet in huis hebben.

Ook voor dit jaar gaat Netflix weer het een en ander produceren. Denk aan Altered Carbon en Undercover. Tevens wist Netflix de rechten voor Friends binnen te vissen. Sinds januari is de populaire tv-serie te zien op de streamingdienst. Combineer geweldige tv-series en films met nieuwe unieke content, en je hebt goud in handen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *