Netflix komt naar Tesla: dit moet je weten

Netflix komt naar Tesla: dit moet je weten
Stranger Things of een leuk filmpje kijken tijdens het laden.

Je kunt zeggen wat je wil over Tesla’s, op het gebied van entertainment is het écht een Amerikaans product. Dat wil zeggen dat het moeilijk vervelen is in de auto’s van het merk. Van games tot een tekenprogramma, er is van alles te doen met het grote scherm in het interieur.

Elon Musk is altijd bezig nieuwe innovaties naar zijn auto’s te brengen. Eerder maakte de CEO bekend dat YouTube naar Tesla’s gaan komen en daar is nu nog een streamingservice aan toegevoegd: Netflix! Wanneer de twee diensten beschikbaar worden in de auto’s van het merk is nog niet duidelijk. Musk spreekt over ‘soon’.

YouTube en Netflix zijn alleen te gebruiken wanneer de auto geparkeerd is. De diensten kunnen niet geopend worden wanneer je aan het rijden bent in de Tesla. Daar komt wat Musk betreft in een later stadium verandering in. Wanneer volledig autonoom rijden is goedgekeurd volgens de (Amerikaanse) wet zal Musk de functies ontgrendelen. Als de Tesla zelf aan het rijden is kunnen YouTube en Netflix gebruikt worden. Een serie kijken in de auto terwijl de auto je naar je werk brengt. Wat Musk betreft kan deze toekomst niet snel genoeg een realiteit worden.

Lees ook: Tesla vernieuwt deze easter egg in de auto

32 reacties

 1. En ik maar denken als je iets op je telefoon kijkt dikke bekeuring en op je info taiment systeem geen probleem. Bizar vind ik dat ook al staat de auto op autopilot

  • @rob5nismo: ben ik met je eens. Zo lang er een onvoorspelbare factor buiten de auto is, namelijk ‘de mens’, is autonoom rijden onmogelijk. Misschien wel het grootste deel van de tijd wel maar net die essentiële momenten niet.

   Dat gezegd hebbende, ik ben grotendeels tevreden over mijn active cruise control nu en de Tesla autopilot – niet FSD – ga ik over een maand in de praktijk ervaren.

 2. Jee een feest. Allemaal
  Kutapps die al op een iphone3g zaten. Als het allemaal zo veilig moet tegenwoordig. Geef mensen dan een toerenteller en een spiegel extra.

 3. Je kunt zeggen wat je wil over Tesla’s, op het gebied van entertainment is het écht een Amerikaans product. Dat wil zeggen dat veel panelgaps, middelmatig tot slecht interieur kwaliteit en niet al te mooi.

 4. Laatst reed ik bij Leiden waar ik aldaar bijna werd aangereden door een Tesla. Terwijl ik uitweek zag ik dat de bestuurder gewoon met z’n mond wijd open lag te pitten..zodoende maar even flink de toeter misbruikt. Die systemen werken mijn inziens dus nog lang niet vlekkeloos en zijn gevaarlijk voor andere weggebruikers. Mijn inziens werkt het alleen als alle auto’s digitaal rijden en ook de wegen digitaal zijn..ik geloof er wel in dat dit de toekomst kan zijn maar nu is het gewoon niet feilloos omdat je mijn inziens meer nodig hebt om succesvol autonoom te rijden dan alleen sensors die reageren op wat er om je heen gebeurd.

 5. Elon weet wel hoe hij de hype erin moet houden.

  Tesla verkoop pak ‘m beet net zoveel auto’s in Nederland als Suzuki, maar scoort 10 x zoveel berichten.

  • @bernoulli: Dikke onzin wat je schrijft; Tesla Model 3 staat momenteel op plaats 3 van meest verkochte auto’s in Nederland. (Nog los van de hoeveelheid innovatie bij Tesla die bij andere merken ver te zoeken is en natuurlijk ook uitnodigt tot nieuwsberichten)

 6. Ik kijk Netflix thuis op de bank, in een auto rijd ik. Bij zeer grote voorkeur zonder ipads en afleidende “hulp”middelen en “veiligheidssystemen”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *