Netflix op Android wacht een make-over

Netflix
Tijd voor verfrissing!

Regelmatig worden apps en interfaces door merken vernieuwd. Zo kreeg Instagram nog niet zo gek lang geleden een grondige make-over en wat te denken van YouTube. De videosite vernieuwt regelmatig het uiterlijk.

Netflix-gebruikers op Android kunnen ook een nieuwe interface verwachten. Via Reddit is namelijk een nieuwe look naar buiten gekomen. Op dit moment test de Amerikaanse streamingdienst de nieuwe interface.

Op het plaatje hieronder kun je de verschillen zien. Links is de oude interface en rechts de nieuwe. Wat opvalt is dat het verborgen menu gaat verdwijnen. Netflix heeft gekozen voor een duidelijk menu onderaan de app. De manier waarop Netflix onder meer de films, series en documentaires weergeeft blijft hetzelfde. Dit is dan ook het typische ‘handelsmerk’ van het bedrijf. Verwacht hier dan ook geen wijzigingen. Het is niet bekend wanneer de update zal worden uitgerold. Hou de Google Play Store dus in de gaten. (Via XDA-developers)

Netflix

Eén reactie

  1. Weet niet of dit eerder al voor iOS was gebeurd en de interface voor Android hierin nu volgt, of krijgt een major app als die van Netflix eindelijk eens een keer voorrang op Android (wat m.i. niet meer dan logisch zou lijken gezien de veel hogere installbase van Android, maar normaal dus zelden gebeurt)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *