Netflix trakteert voor Pinksteren op nieuwe trailers

netflix-trailers-pinksteren
Leuk om je alvast te verheugen op wat gaat komen.

Men voorspelt niet het beste weer, dus geniet maar van het moois dat Netflix de komende tijd voor jou in petto heeft.

Marvel’s Jessica Jones seizoen 3
We konden eerder al melden dat het laatste seizoen van Jessica Jones eraan komt. Inmiddels heeft Netflix een trailer vrij gegeven. Je moet de voorpret aanhouden tot 14 juni, want dan zijn de afleveringen beschikbaar.
[gv data=”ThnQv322rHM”][/gv]

La Casa de Papel 3
Als het niet om geld gaat maar om familie raken de vermoederen pas echt verhit. Het derde deel van dit Spaanse geweld is vanaf 19 juni te zien.
[gv data=”yUNg2f0nN9w”][/gv]

Family Business
Dit Franstalige verhaal is het wonderlijke verhaal van de mislukte zoon van een koosjere slager. Wanneer hij hoort dat de wiet gelegaliseerd wordt schakelt hij iedereen in om de slagerij om te bouwen tot coffeeshop. Vanaf 28 juni strijden mededogen, humor en spanning om voorrang.
[gv data=”m6lnt_rU298″][/gv]

The Dark Crystal: Age of Resistance
Dit verhaal verscheen eerst als film en gaat nu verder als serie. Dit fantasyverhaal is pas vanaf 30 augustus te zien, maar de teaser is veel belovend. Wellicht wil je voor die tijd de andere delen alvast bekijken?
[gv data=”9gMC54YV4nU”][/gv]

Trinkets
Vanaf 14 juni gaat men op zoek naar een antwoord op de vraag waar de grenzen van de vriendschap liggen. Hoeveel geef je op voor echte vriendschap?
[gv data=”4TQ8lQvtDAI”][/gv]

7seeds
In deze SF-animee serie komt Natsu er in een postapocalyptische wereld achter dat ze is ingevroren in het kader van een experiment om de wereld te redden. Vanaf 28 juni weet je hoe dit afloopt. Spannend!
[gv data=”g_NlnY0-Osw”][/gv]

Natuurlijk kun je ook een keuze maken uit de films die in juni te zien zijn. Geniet van de Pinksteren!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *