Netflix verrast met spontane film The Cloverfield Paradox

Netflix
Dat zag niemand aankomen.

Geen aankondiging, weinig teasers, geen releasedatum. Als een verrassing voor velen, staat vanaf vandaag The Cloverfield Paradox op Netflix. De Amerikaanse streamingdienst maakte de surprise afgelopen nacht bekijkend tijdens de Super Bowl.

Netflix gaf eerder deze maand al een kleine hint weg via sociale media. Zo werd met het overzicht voor februari gezegd dat men mogelijk nog meer content mocht gaan verwachten. En daar komt opeens The Cloverfield Paradox uit het niets.

De film is geregisseerd door Julius Onah en geproduceerd door Lindsey Weber en J.J. Abrams. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Daniel Brühl, Roger Davies, Elizabeth Debicki, Aksel Hennie, Gugu Mbatha-Raw, Chris O’Dowd, John Ortiz, David Oyelowo en Zhang Ziyi.

Tijdens het beroemde sportevenement werd een trailer getoond en communiceerde Netflix dat The Cloverfield Paradox direct beschikbaar is op de streamingdienst. Bekijk de trailer en de beschrijving over de film hieronder.

In de nabije toekomst probeert een groep internationale astronauten vanuit een ruimtestation een omvangrijke energiecrisis op aarde op te lossen. De technologie waarmee ze experimenteren, werkt echter niet zoals gehoopt. Hierdoor raken ze geïsoleerd en start een gevecht om te overleven.

[gv data=”cPf2sFzj5Ws”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *