Netflix voert het aantal releases op in concurrentiestrijd [trailers]

netflix-trailers-21-9
Bijna elke dag kondigt Netflix Nederlands nu iets nieuws aan.

Met de hete adem van streamingdienst Disney Plus in de nek en vele andere die er nog aankomen moet Netflix wel bewegen om haar concurrentiepositie vast te houden. Voorlopig doen ze dit vooral door veel nieuwe releases met even zoveel trailers vrij te geven. Ben jij benieuwd wat je de komende tijd op Netflix Nederland kunt verwachten? Hier zie je een overzicht, uiteraard met trailers.

Between two ferns: The movie
Eerlijk is eerlijk, na Sacha Baron Cohen en onze eigen ‘Ushi’ is het concept van een interviewer die absurde vragen stelt niet direct origineel. Toch maakt Zach Galifianakis er in zijn talk show zonder budget een vermakelijke serie interviews van. Gasten als Matthew McConaughey, Keanu Reeves en David Letterman helpen daar natuurlijk wel bij. Deze absurdistische serie is nu al te zien. Zin in wat voorpret?

[gv data=”TqLpP_STRpM”][/gv]

Fractured
In deze psychologische thriller brengen Ray Monroe en zijn vrouw Joanne hun dochtertje naar het ziekenhuis na een ongeval. Als het dochtertje overgeplaatst moet worden komt Ray er al snel achter dat zijn vrouw en dochter verdwenen zijn. Ook van de ziekenhuisopname van zijn dochtertje is geen spoor meer te bekennen. Een psychologisch spel en bloedstollende race om het lot van zijn familie volgt. Deze psychologische actiefilm is ook al te zien. Voel jij de suspense al?

[gv data=”p8M9QdexgUU”][/gv]

The Crown
Na de twee eerdere succesvolle seizoenen zal vanaf 17 november het derde seizoen van de serie ‘The Crown’ in première gaan. We berichtten al eerder over de veranderingen in deze hoog gewaardeerde serie over het Britse koningshuis. Deze nieuwe trailer is alvast veelbelovend.

[gv data=”39erD_kCRtA”][/gv]

Baby
Een groep tieners is hun rustige leven tussen rijke jongeren in Rome zat. Zij besluiten de onderwereld te verkennen en beginnen een dubbelleven. Dat kan natuurlijk nooit goed gaan. Het eerste deel van deze ontroerende tienerdramaserie is nog te bekijken op Netflix. Vanaf 18 oktober komt seizoen 2 uit en daar hoort uiteraard een trailer bij. Ben jij al in stemming?

[gv data=”gat_shuf0Os”][/gv]

Abstract: the art of design
Naast de vele series en films is Netflix ook bekend om haar moderne en toch leerzame documentaires. Een goed voorbeeld is de serie ‘Abstract: the art of design”. In het tweede seizoen van dit succes gaat men weer op zoek naar hoe designers denken en hoe design onze wereld beïnvloedt. Het eerste seizoen scoorde diverse Emmy-nominaties. Vanaf 25 september kun je zien of het tweede seizoen daar ook voor in aanmerking komt.

[gv data=”KzXBUUeCMZk”][/gv]

Zoals je ziet kun je met diverse titels alvast een avondje bingewatchen. Als je toch op zoek bent naar meer inspiratie kun je natuurlijk ook de meest gedownloade films van de afgelopen week nog eens bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *