Netflix ziet een toekomst in crimeserie Mindhunter

Mindhunter
Goed nieuws als je de serie geslaagd vond.

Halverwege oktober kwam de nieuwe Netflix Original Mindhunter naar de streamingdienst. De serie vertelt het verhaal van twee FBI-agenten in de jaren zeventig, die zich bezighouden met zaken als verkrachting, moord en georganiseerde misdaad. De tv-serie is gebaseerd op het boek Mindhunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit, van schrijvers John E. Douglas en Mark Olshaker.

Mindhunter heeft op IMDb een keurige score van 8,7 na meer dan 45.000 uitgebrachte stemmen. Op Rottentomatoes.com haalt Mindhunter zelfs een score van 96 procent. Het eerste seizoen bestaat uit 10 afleveringen en de goede ontvangst heeft Netflix aan het denken gezet. Vandaag is dan ook bekend geworden dat het Amerikaanse bedrijf een tweede seizoen gaat maken van Mindhunter.

Netflix maakte het nieuws bekend via sociale media met een teaser. “We moeten het over meer onderwerpen hebben”, aldus de teaser. Vervolgens komt “Mindhunter: Season 2” in beeld te staan. Het is nog niet duidelijk wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *