Nieuw! GRATIS films kijken op YouTube

Nieuw! GRATIS films kijken op YouTube
Daar worden wij Nederlanders vrolijk van.

Kortingen en koopjes, daar kun je een Nederlander voor wakker bellen. Is iets gratis, dan zijn we er helemaal als de kippen bij. In dat opzicht moet je misschien Netflix eens een avondje links laten liggen en je focussen op YouTube. Wil je toch zonder beperkingen Netflix kunnen kijken, dan is het zaak om de beste VPN voor Netflix te vinden.

De Amerikaanse streamingdienst komt namelijk met een nieuwe categorie genaamd ‘Free to watch’. In deze categorie worden films aangeboden die je gratis kunt bekijken. In ruil krijg je, net als bij reguliere YouTube-filmpjes, af en toe een (korte) reclame te zien. Best een prima deal toch? Bij Netflix zullen ze ongetwijfeld niet vrolijk worden van dit nieuws. Het aanbod is oké. Met titels als The Terminator, Legally Blonde en Rocky zitten er films tussen die het kijken waard zijn. In dat opzicht maakt YouTube ons niet blij met een dode mus.

Is er dan geen addertje onder het gras? Helaas wel. Voorlopig is de gratis filmselectie alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. De categorie is echter te ontgrendelen door middel van een VPN-verbinding. Met een geactiveerde Amerikaanse verbinding moet je vervolgens op deze link klikken en het gratis filmaanbod verschijnt in beeld. Veel kijkplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *