Nieuw nummer van PSY breekt nu al records op YouTube

Auteur: , 4 Reacties
PSY breekt records

He did it again! Die prettig gestoorde Zuid-Koreaan heeft het weer voor elkaar gekregen om de nodige records te breken. Zijn nieuwe hit "Gentleman M/V" is hard op weg om net zo'n hit te worden als Gangnam Style.

Op het moment van schrijven staat de teller al op bijna 60 miljoen views via YouTube. Binnen 24 uur stond de teller al op 20 miljoen views. Daarmee verbrak PSY het oude record dat op naam stond van Justin Bieber ruimschoots. Die haalde namelijk 8 miljoen views op 1 dag met “Boyfriend”.

Na slechts 40 uur online stond de teller voor PSY al op 51 miljoen views. Werkelijk ongelofelijk. De grote vraag is natuurlijk wat we van de video (en de muziek) vinden. Mijn persoonlijke mening? De video is wel grappig, maar de muziek is zeker een stuk minder ‘catchy’ dan de vorige single. Overigens staat de teller voor de officiele video van Gangnam Style inmiddels op ruim 1,5 miljard views. Dat is bereikt in 9 maanden tijd.4 reacties

Hahaha, ik heb toch een aantal keer in een lachstuip gelegen door sommige acties in die clip. Die muziek was ik eerder zat van dan dat ’t nummer afgelopen was.

Neem even van de gelegeheid gebruik om echte psy te spammen: http://www.youtube.com/watch?v=_9Kw8oKh94M
De clip vind ik wel lache. De muziek zelf is echt niks. Wel knap dat ze zo snel, zo veel views binnenhalen
De verwachtingen zijn hoog na het succes van Gangnam Style, dus iedereen is benieuwd naar de opvolger. Dat er zoveel views in korte tijd zijn, dat snap ik dus wel, maar Gangnam Style evenaren gaat echt niet lukken.
@dennis: klopt, dat is zo jammer voor hem. het nummer is namelijk niet slecht, maar ivm gangnam style valt hij tegen..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).