Nieuw rapport onthult interessante features iPhone 7

iPhone 7
Volgens de laatste geruchten krijgt de iPhone 7 een aantal zeer interessante verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Als dit allemaal klopt, dan is de teleurstellende vraag naar de 6s in één keer gecompenseerd, zou je zeggen.

Fast Company citeert een anonieme bron binnen Apple die een aantal bestaande geruchten bevestigt en er een stel nieuwe interessante bij doet.

Over het vervangen van de headphone jack voor een lightning port hebben we het al eerder gehad. Door dit rapport wordt dat opnieuw bevestigt.

Maar er zijn meer interessante verbeteringen in het audio-systeem. Zo zou de iPhone 7 gebruik maken van noice-canceling-technologie, die afkomstig is van het Britse audio-bedrijf Wolfson Microelectronics. Die techniek wordt dan ingebouwd in zowel de telefoon zelf als in de koptelefoon die je er op aansluit. Het rapport claimt verder dat Apple druk uitoefent op bedrijven om koptelefoons te maken die geschikt zijn voor de lightning port. Die moeten dan wel even voor de license betalen natuurlijk. De bijgeleverde standaard EarPods zullen dan weer géén gebruik maken van noise-canceling, dus wil je op je iPhone genieten van muziek zonder omgevingsgeluid dan zul je de portemonnee moeten trekken. Apple zal waarschijnlijk zelf ook een variant met deze technologie gaan verkopen.

Voor het eerst zal dit model iPhone in staat zijn draadloos op te laden, volgens het rapport. Hoe de iPhone 7 dat voor elkaar gaat krijgen is nog onduidelijk. Verder wordt gesproken over waterdichtheid, een gerucht dat ook al langer de ronde doet. Eerdere geruchten over een grotere batterij en 256GB aan opslagruimte worden door Fast Company helaas niet besproken.

Eerder vandaag kwam er via een door Apple aangevraagd patent nog een nieuw gerucht bij: een twin-camerasysteem, in navolging van andere high-end modellen.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *