Nieuwe functie van Instagram is meer dan welkom

Instagram sloopt per ongeluk zichzelf
Kom maar op.

Instagram is een fijne app, maar boy wat kan er nog een hoop verbeterd worden. Het is altijd even billen knijpen als de foto- en videodienst met nieuwe dingen bezig is, want zeker niet elke update heeft de service beter gemaakt. Denk aan de introductie van advertenties en het uitbreiden daarvan. Of de update dat posts niet langer in chronologische volgorde werden weergegeven.

De foto- en videodienst werkt aan een nieuwe update en die zit er dit keer wél positief uit. Instagram test namelijk de mogelijkheid om vooruit en achteruit te spoelen tijdens een video. Zeg maar basic dingen die elke videoplayer heeft, behalve op Instagram. Momenteel kun je enkel een filmpje pauzeren of naar beneden/boven scrollen en weer opnieuw beginnen met kijken. Heel vervelend bij een video die lang duurt, want je hebt meer dingen te doen op een dag toch?

Via sociale media is bekend geworden dat Instagram de feature publiekelijk test. Dit betekent meestal in de praktijk dat het niet meer lang zal duren voordat ook de rest van de wereld gebruik kan gaan maken van deze meer dan welkome functie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *