‘Nieuwe Galaxy S8 versie gespot’

En dan vooral voor de vingerafdrukscanner
Het toestel komt met een afwijkend design op de proppen.

De Samsung Galaxy S8 en S8 Plus zijn inmiddels al een tijdje te verkrijgen in winkels en webshops. Over het algemeen zijn de meeste critici lovend over het nieuwe speeltje van de Zuid-Koreaanse tech-giganten. Hoewel de release zeker niet probleemloos is verlopen, mag het nu al met trots terugkijken op haar vrijwel randloze vlaggenschip.

Naast de reguliere en grote versie komt er vrijwel altijd een robuustere versie van het betreffende toestel op de markt, de zogenoemde ‘Active’ versie. Op het platform Wireless Power Consortium is nu het eerste teken van leven voor de Galaxy S8 Active verschenen, inclusief een mogelijke afbeelding van het toestel.

Het lijkt verder logisch dat de Galaxy S8 Active meer verschilt van de reguliere versie dan het geval is bij de Galaxy S7 en S7 Active, aangezien eerstgenoemde dankzij het nieuwe design kwetsbaarder lijkt voor krassen en deuken. Vandaar dat het design van de nieuwe Active-versie niet over een gebogen display beschikt en grotere randen heeft. Desondanks is de fysieke homeknop ook in deze variant niet aanwezig.

Al met al heeft de Galaxy S8 Active nog het meeste weg van een dikkere LG G6. Hoe waarheidsgetrouw de pagina van het robuustere broertje van de Galaxy S8 is, weten we nog niet zeker. De verwachting is dat Samsung binnenkort zelf naar buiten treedt met meer informatie over deze nieuwe variant.

Galaxy S8 Active

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *