Nieuwe gamemodus en meer in eerste Battlefield 1 DLC

Battlefield 1
De nieuwe content richt zich vooral op het Franse leger.

Electronic Arts heeft zich met Battlefield 1 wederom weten te overtreffen. De shooter richt zich op de eerste wereldoorlog, een onderwerp dat Call of Duty al jaren aan zich voorbij laat gaan, ondanks de grote vraag ernaar onder hun fans. Na enkele maanden vindt EA het de hoogste tijd om hun topper te voorzien van nieuwe content met het They Shall Not Pass-pakket.

In de eerste Battlefield 1 DLC maken we kennis met het Franse leger. De vier nieuwe mappen bevinden zich op bekende locaties zoals Fort Vaux, Soissons, Rupture en Verdun Heights. De mappen zijn erg verschillend van structuur, waardoor ieder soort speler zijn ei kwijt kan in het nieuwe pakket.

Ook is er met Frontlines een nieuwe gamemodus aanwezig. Deze modus is een mix van Conquest en Rush waarin twee teams steeds voor een gebied vechten, waarna de volgende vrijkomt. Ben je eenmaal in het bezit van het hoofdkantoor van de tegenstander, dan verandert het spel in een soort Rush-modus waar je als team telegraafmasten moet aanvallen of verdedigen.

Battlefield DLC map

Naast het Franse leger beschik je dankzij de They Shall Not Pass-DLC ook over de Franse Char 2C tank. Het eerste DLC-pakket komt in maart dit jaar uit. Ben je in het bezit van een Battlefield 1 Premium Pass, dan is het pakket gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *