Nieuwe informatie over de 2019 iPhones duikt op

Handig
Zegt deze info wat we al wisten?

Over een paar weken is het zover. Dan trekt Apple, zoals elk jaar, het doek van een nieuwe iPhone. Of eigenlijk iPhones moeten we zeggen, want ook dit jaar zullen er weer drie nieuwe modellen gepresenteerd worden. Het gaat hier om de opvolgers van de iPhone XR, de XS en de XS Max.

Hoe dichter de onthulling nadert, hoe meer informatie naar buiten zal komen over de toestellen. Via DigiTimes is kersverse info gedeeld over de 2019 iPhones en je lees in dit artikel daar meer over.

Zo zouden de displays gelijk blijven aan de iPhones van vorig jaar. Er komt een 5.8-inch OLED model, een 6.5-inch OLED model en een goedkoper 6.1-inch LCD-model. De drie iPhones komen met FaceID, nog steeds een notch en geen 3D Touch.

De verwachting is daarnaast dat de iPhones een grotere accu krijgen. De opvolgers van de iPhone XR, XS en XS Max zouden het respectievelijk moeten stellen met 3.000 mAh, 3.200 mAh en 3.500 mAh. Dat betekent een stijging van twee procent voor de nieuwe iPhone XR, 10 procent voor de nieuwe XS en 20 procent voor de nieuwe XS Max.

De gedeelde informatie komt overeen met eerdere lekken. Daardoor is het eigenlijk geen geheim meer wat Apple dit jaar gaat presenteren. Updates van de vorig jaar gepresenteerde iPhones, zonder echte grote veranderingen. De keynote is, volgens de laatste informatie, op 10 september.

3 reacties

   • @dgh74: Was Huawei jaren terug niet de “Eerste” onder huidige smartphones die dit mogelijk maakte?
    Hoe dan ook vreemd hoe we anno 2019 dit soort functies gewoon nergens zien!
    Vrijwel alles gaat nu digitaal en handmatig (Met veel moeite lol) opladen is zo 2018!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *