Nieuwe jas van Tommy Hilfiger laadt je smartphone op

Nieuwe jas van Tommy Hilfiger laadt je smartphone op
Kleding met zonnepanelen zien we wel vaker, maar nu biedt één van ’s werelds bekendste modemerken het te koop aan. Gaat dit voor een doorbraak zorgen?

Tommy Hilfiger heeft een jas ontworpen met zeven tot tien flexibele zonnepanelen op de rug. Deze zijn aangesloten op een 6000 mAh batterij in de voorzak, voorzien van twee USB-aansluitingen waar je je gadgets kunt inpluggen. Wat de laadtijd van de batterij is, is niet bekend gemaakt. De batterij kun je ook extern opladen.

De herenversie is geprijsd op 349 euro, de damesvariant kost 379 euro. De achterop aangebrachte flexibele zonnepanelen zijn eraf te halen, mocht je de jas willen wassen. Voor het materiaal is gebruik gemaakt van amorf siliciumtechniek van het Amerikaanse Pvilio.

Nieuwe jas van Tommy Hilfiger laadt je smartphone op

Tommy Hilfiger heeft aangegeven dat de jassen vooralsnog in een beperkte oplage worden verkocht, om te kijken of het aanslaat onder consumenten. Een moedige poging om tech met kleding te combineren, maar we wachten nog even op oplaadkleergoed dat er wél mooi uitziet.

[lg_folder folder=”0_Divers/Tommy_Hilfiger_oplaadjas/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *