Nieuwe jas van Tommy Hilfiger laadt je smartphone op

Auteur: , 3 Reacties

Kleding met zonnepanelen zien we wel vaker, maar nu biedt één van 's werelds bekendste modemerken het te koop aan. Gaat dit voor een doorbraak zorgen?

Tommy Hilfiger heeft een jas ontworpen met zeven tot tien flexibele zonnepanelen op de rug. Deze zijn aangesloten op een 6000 mAh batterij in de voorzak, voorzien van twee USB-aansluitingen waar je je gadgets kunt inpluggen. Wat de laadtijd van de batterij is, is niet bekend gemaakt. De batterij kun je ook extern opladen.

De herenversie is geprijsd op 349 euro, de damesvariant kost 379 euro. De achterop aangebrachte flexibele zonnepanelen zijn eraf te halen, mocht je de jas willen wassen. Voor het materiaal is gebruik gemaakt van amorf siliciumtechniek van het Amerikaanse Pvilio.

Nieuwe jas van Tommy Hilfiger laadt je smartphone op

Tommy Hilfiger heeft aangegeven dat de jassen vooralsnog in een beperkte oplage worden verkocht, om te kijken of het aanslaat onder consumenten. Een moedige poging om tech met kleding te combineren, maar we wachten nog even op oplaadkleergoed dat er wél mooi uitziet.3 reacties

FUGLY!!!
Jezus christus… Als je dit presenteert als 1 april grap, dan zegt iedereen dat de mop van het jaar wel heel doorzichtig was.
Ik vind hem eigenlijk wel heel vet, mooie jas ook

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).