Nieuwe Moto G komt uit op 28 juli

Moto G
Een vernieuwde, waterdichte versie van de Moto G zou op 28 juli worden gepresenteerd en in een aantal landen direct in de verkoop gaan.

Dat meldt het Braziliaanse Tecmundo op basis van anonieme bronnen. Het is dan ook Braziliƫ waar de nieuwe smartphone van Motorola het eerst op de markt zal worden gebracht. Nederland volgt meestal een paar weken na de lancering elders. In Braziliƫ zou hij 260 euro gaan kosten, maar dat zou hier een heel ander bedrag kunnen zijn. Het huidige model Moto G kost hier 219 euro.

De specificaties zouden volgens de geruchten als volgt zijn:

De nieuwe Moto G zou een 5 inch scherm hebben met een hd-resolutie van 1280 x 720 pixels. De processor is een Snapdragon 410-chip, en er kan gekozen worden voor een model 1 of 2 GB werkgeheugen en 8 of 16 GB opslag. De camera’s hebben 13 en 5 megapixels en de accu zou een capaciteit hebben van 2470 mAh. Daarmee blijven scherm en resolutie gelijk aan het vorige model, maar verbeteren de camera’s, chip en accu. Naast de specs is een grote verbetering dat het toestel nu voor het eerst waterdicht zou zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *