Nieuwe Motorola Moto G6 budgettopper gelekt

Motorola Moto G6
Beter laat dan nooit.

Ongeveer een jaar geleden presenteerde Motorola en moederbedrijf Lenovo de nieuwe Moto G5 en Moto G5 Plus. De G-serie van Motorola staat al jaren bekend als een ‘bang for your buck’ serie, waarin de laatste G5-reeks geen uitzondering op was. Helaas bleef het dit jaar echter vrij stil op de Motorola-stand rondom de Moto G6.

Gelukkig zijn er altijd nog enkele adresjes die graag nieuwe smartphones lekken. Zo ook de G6, waarvan foto’s uitgelekt zijn door een Taiwanees certificatie agentschap (via The Verge). De eerste foto’s en specs laten zien dat de Moto G6 toch weer een stapje vooruit is ten opzichte van haar voorgangers.

Moto G6 back

Het toestel komt met een 5,7 inch beeldscherm met een beeldverhouding van 18:9, vergelijkbaar met andere nieuwe vlaggenschepen. Mede door deze uitgerekte verhouding is de vingerafdrukscanner verschoven naar de achterkant. Een compromis lijkt Motorola te hebben gedaan op de USB-poort, die nog altijd Micro USB ondersteunt en geen USB-C ingang heeft.

Verder zou de Moto G6 Play volgens geruchten beschikken over 4000 mAh aan accucapaciteit, een Snapdragon 430 chipset, een schermresolutie van 1440 bij 720 pixels, 3GB/4GB RAM en Android 8.0 Oreo uit de doos. We zijn benieuwd wanneer deze nieuwe prijsvechter uit de doeken wordt gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *