Nieuwe Nexus 7 vanaf dit weekend te koop

Nexus 7
ASUS en Google kondigen eindelijk de nieuwe Nexus 7 tablet aan in de Benelux, welke vanaf aanstaande zaterdag (7 september) in de winkels ligt.

De Nexus 7 is een 7-inch tablet en draait op Android 4.3. De unit heeft een ingebouwde draadloze oplaadmogelijkheid en het scherpste scherm ooit op een 7-inch tablet (Full HD) met meer dan 2,3 miljoen pixels (oftewel 323 pixels per inch). ASUS TruVivid-technologie verbetert de kleurnauwkeurigheid en helderheid, terwijl IPS-schermtechnologie voor ultrabrede 178-graden kijkhoeken zorgt. Een Qualcomm® Snapdragon® S4 Pro quad-core processor met 2GB RAM is verantwoordelijk voor de prestaties van de nieuwe Nexus 7, waarbij wordt gesproken over 10 uur accuduur. Geluid voor films en games is beter geworden dankzij de Cingo™ mobiele geluidstechnologie van Fraunhofer (makers van de MP3-codering).

De Nexus 7 32GB Wi-Fi is heeft een adviesprijs van € 269 en is vanaf zaterdag verkrijgbaar in zowel Nederland als België bij de volgende verkooppunten:
Nederland: BCC, Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Paradigit, Mediamarkt en Saturn
Belgie: Vanden Borre, FNAC, Makro, Excellent IT, Mediamarkt en Saturn

[lg_folder folder=”Google/Nexus_7_2013/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Ondanks dat een tablet een hele nieuwe definitie geeft t.o.v. bijv. mobiele telefoons denk ik dat het niet veel toevoegt aan mijn huidige Xperia Z, hij is dan weliswaar een tikkeltje kleiner maar ik zou er niet veel meer op gaan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *