Nieuwe Samsung smartphone met 4 camera’s gelekt

Nieuwe Samsung smartphone met 4 camera's gelekt
Wat is het?

Het laatste halfjaar is het hip geworden om telefoons uit te brengen met zoveel mogelijk camera’s. Het begon met dubbele camera’s, maar inmiddels zijn drie, vier, of vijf camera’s op één smartphone de werkelijkheid.

Samsung heeft een nieuwe smartphone in petto en zoals het er naar uitziet krijgt dit toestel vier camera’s. Welke smartphone dit gaat zien kan nog niet hardgemaakt worden, maar vermoedelijk gaat het hier om de nieuwe Galaxy A9. Het lek is via Evan Blass op Twitter naar buiten gebracht.

Deze nieuwe Galaxy A9 komt kort na de eerder onthulde Galaxy A7 (die had drie camera’s) uit september. Het is een uitbreiding van het druk bevochten middensegment. Je moet echt met iets bijzonders komen om op te vallen in het aanbod, wat de vier camera’s verklaart. Het gaat hier om een 8 megapixel groothoeklens, een 10 megapixel lens, een 24 megapixel hoofdcamera en een 5 megapixel camera voor diepte.

De Zuid-Koreaanse techgigant heeft morgen een event op de planning staan met het thema “4x the fun”. Een duidelijke hint naar deze nieuwe smartphone. Binnenkort weten we dus meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *