Nieuwe Windows-telefoons van HTC & Samsung

De HTC 8XT, een naam om te vergeten, maar hij ziet er fraai uit
Het wordt iets drukker in de markt voor Windows Phones. Zowel HTC als Samsung lanceren nieuwe Windows-telefoontjes. Een welkomen aanvulling, maar komen ze ook naar Europa?

HTC 8XT
Dat is nog maar de vraag. Voorafgaand aan de Build-conferentie van Microsoft lanceerde de Amerikaanse telco Sprint de HTC 8XT en de Samsung ATIV S Neo. Eerstgenoemde lijkt op de vorig jaar geïntroduceerde HTC Windows Phone 8X – jammer genoeg is het geen One kloon -en draait op een 1,4 GHz dualcore Snapdragon met 1 GB aan RAM. De opslagcapaciteit bedraagt 8 GB en het scherm meet 4,3 inch. Ook gaaf: hij heeft naar voren gerichte Boom Sound-speakers, want HTC is dol op een fijn muziekgeluid.

Samsung Ative S Neo
Dan de Ative S Neo. Deze smartphone draait eveneens op een 1.4GHz dual-core processor, heeft 1GB aan RAM, microSDHC-ondersteuning en een 4.8-inch HD-scherm. De batterijcapaciteit bedraagt 2.000 mAh.

In de VS kost de HTC 8XT $99.99 icm met een tweejarig abonnement. De ATIV S Neo kost $149,99 in deze abonnementsconstructie. Nogmaals, of de Koreanen deze Windows-telefoons naar Europa haalt, is nog niet duidelijk. We houden je op de hoogte.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *