Nieuws over Disneyland Parijs en meer [trailer]

Disneyland-parijs-Disney-World-star-wars-hotel-marvel-attractie
Lady en de vagebond vertedert en goede nachtrust is duur.

Disney maakte tijdens de eerste dag van D23 vooral veel bekend over nieuwe plannen voor haar streamingdienst. Naast deze sessies was er ook genoeg ander nieuws te noteren. Wij maken een wrap-up van de nieuwtjes die op te vangen waren.

Zo kwam ook Lady en de Vagebond op D23 voorbij. Het blijkt dat deze klassieker, die vanaf 12 november ook op Disney+ te zien is, een remake heeft gehad volgens hetzelfde live action concept dat men zo succesvol voor de Lion King gebruikte. De honden die voor de komende klassieker werden ingezet zijn allemaal voormalige reddingshonden. Om te laten zien dat alles goed is met de dieren kwamen ze op het podium nog even hun portie vertroetelende ‘oeh’s en aah’s’ incasseren.

Voor wie nog even verder wil zwijmelen hebben we de nieuwe trailer als voorproefje.
[gv data=”A2ZDDU34gYw”][/gv]

Er was ook nieuws over de Disneyland parken. Zo krijgt Disneyland Californië vanaf zomer 2020 haar eigen Avengers Campus. Een deel van het park wordt ingeruimd voor de superhelden van Marvel. Hoofdattractie wordt de ‘WEB’, een op Spiderman geïnspireerde achtbaan. Ook komen er mogelijkheden om kennis te maken met de superhelden en krijgen Doctor Strange en The Ant Man ook een attractie.

In Disneyland Parijs wordt het Avengers thema ook doorgevoerd. Zo komen onder meer Iron Man Captain Marvel, Black Panther en Captain America hun opwachting maken. Tevens gaat één van de achtbanen op de schop. Hiervoor in de plaats komt een attractie in Marvel-stijl. Ook het ‘Hotel New York’ in Disneyland Parijs gaat gerenoveerd worden en heropenen als Marvel-hotel. Of je deze attracties ook in huis kunt halen is nog niet bekend.

Aangezien Disneyland Hong Kong al diverse attracties heeft die op Avengers gebaseerd zijn wordt daar geen aparte verbouwing gepland en neemt men de ontwikkeling mee in de reguliere planning voor het park.

Of de Avengers ook hun opwachting zullen maken in Sjanghai Disney, Tokio Disney en Walt Disney World in Orlando is nog niet bekend.

Wel werd bekend dat in Walt Disney World gewerkt wordt aan een hotel, de Star Wars: Galactic Starcruiser. Dit hotel wordt gebouwd in het gedeelte dat nu al aan Star Wars gewijd is. Wanneer het over zo’n twee jaar af is kun je in een Star Wars-achtige omgeving overnachten. Ook gaat Disney dan een nieuw concept in de markt zetten, de thema-vakantie. Deze ervaring bestaat uit 3 dagen en 2 nachten die de gasten in hun eigen Star Wars kostuum meemaken. Wat er verder op het programma staat is nog een verrassing. Dat gold ook voor de prijs al bleek dat met $ 3.300,- per persoon en $ 7.200,- voor een vijfpersoons cabine geen aangename. Overigens betreft het hier de instapvariant. Men schijnt te werken aan een nog duurdere ‘all inclusive’ variant.

Hier zie je de aankondiging tijdens D23.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *