Nintendo E3: Mario, Metroid Prime 4, Pokémon en meer

Nintendo E3
Een Nintendo Switch aanschaffen is nog nooit zo aantrekkelijk geweest.

Nintendo heeft zojuist via haar traditionele Spotlight livestream haar nieuwe plannen bekendgemaakt. Zoals verwacht lag de meeste focus op de nieuwe console van het bedrijf, de Nintendo Switch. Het meest spraakmakende nieuws van de Nintendo E3 Spotlight stream vind je hieronder.

Metroid Prime 4
Nee, dit is geen grap: Metroid Prime 4 komt er echt aan! Na bijna tien jaar wachten komt er eindelijk een echt vierde deel van Metroid Prime naar de Nintendo Switch. Helaas voor alle Metroid-fans is er, behalve dat er achter de schermen volop aan de game gewerkt wordt, zo goed als niets bekend over het spel zelf en wanneer we het nieuwe deel in de winkel kunnen verwachten.

[gv data=”nFbDmTjS_MI”][/gv]

Super Mario Odyssey
De eerstvolgende kaskraker op de Nintendo Switch moet het spectaculaire Super Mario Odyssey worden. Tijdens de livestream toonde Nintendo een nieuwe trailer van de game, waarin we onder andere kennismaakten met de vernieuwde gameplay en verschillende levels. Super Mario Odyssey ligt, mits alles goed gaat, op 27 oktober in de winkels.

[gv data=”wGQHQc_3ycE”][/gv]

Pokémon
Nu zelfs de grootste Pokémon-fanatici langzamerhand Pokémon GO van hun smartphone verwijderen, moet Nintendo wel met een nieuwe volwaardige game op de proppen komen. Gelukkig is er goed nieuws: ontwikkelaar GameFreak werkt aan een echte Pokémon-rpg voor de Nintendo Switch. Helaas is er verder nog geen verdere info of enig beeldmateriaal beschikbaar gesteld.

Meer Yoshi en Kirby
Nintendo toonde ons ook al enkele trailers van Yoshi en Kirby spellen voor de Switch. In de Kirby game moet het onder andere mogelijk zijn om vriendjes te worden met vijanden, in plaats van ze telkens weer op te eten. De Yoshi game daarentegen lijkt op een vervolg van Yoshi’s Woolly World, met een wereld die gebouwd lijkt van karton. Beide games moeten volgend jaar beschikbaar komen op de Nintendo Switch.

[gv data=”sx_C9jJ0AlA”][/gv]

[gv data=”Cc3PAAije0Y”][/gv]

Rocket League
Het ongekende succes van deze nieuwe gameserie op concurrerende gameconsoles is Nintendo niet onopgemerkt voorbijgegaan. Nog in deze zomer moeten Nintendo Switch-spelers aan de slag kunnen met de speciale Switch-versie van de game. Naast crossplay-mogelijkheden krijg je op de gameconsole van Nintendo ook enkele speciale Nintendo-gerelateerde goodies in het spel.

Voor alle overige aankondigingen en beelden van FIFA 18, Mario + Rabbids en meer kun je hieronder de Nintendo Spotlight stream in zijn geheel bekijken.

[gv data=”M2mZS_p4A7Y”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *