‘Nintendo gaat kapotte Switch Joy-Cons gratis repareren’

'Nintendo gaat kapotte Switch Joy-Cons gratis repareren'
Heb jij problemen met de controllers van de Nintendo Switch? Er is hoop!

Nintendo heeft intern erkent dat er problemen zijn met de Switch Joy-Cons. De analoge stick van de controller zou niet kunnen werken, wat de controller behoorlijk kansloos maakt. Zonder de stick kun je er immers weinig mee, aangezien veel games gebruik maken van dit onderdeel.

Gelukkig zijn de Japanners bezig met een fix voor gedupeerden. In een interne memo, gericht aan medewerkers van de klantenservice en in handen van Vice, maakt Nintendo duidelijk een reparatieprogramma op te starten. Klanten die medewerkers van de klantenservice benaderen met een kapotte Switch Joy-Con hoeven niet te betalen voor de reparatie. Het is zelfs zo dat je geen aankoopbonnetje van je Switch hoeft te laten zien. Klanten die in het verleden al hebben betaald en hier een bonnetje van hebben krijgen de reparatiekosten terugbetaald.

De officiële bevestiging van Nintendo is er op dit moment nog niet dat er inderdaad een reparatieprogramma gaat komen. Voor nu is het enkel de interne memo. Het lijkt echter een kwestie van tijd dat de Japanners dit officieel gaan aankondigen. En dan kun jij met je kapotte Switch Joy-Con bij Nintendo terecht voor een gratis fix.

Lees ook: Hier, de vernieuwde Nintendo Switch en deze moet je hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *