Nintendo komt met oplaadbare standaard voor Switch

Auteur: , Geen reacties
Nintendo Switch

Handig!

Het aanbod van accessoires voor de Nintendo Switch is vanuit Nintendo karig te noemen. Je moet echt shoppen bij derde partijen om spulletjes voor je handheld console te kopen. De Japanners gaan het gamma echter uitbreiden. Deze zomer komt het bedrijf met een oplaad- en instelbare standaard voor de Switch.

Met deze standaard zal het eenvoudiger worden om in Tabletop-modus te spelen. Er is een port voor de AC-adapter en het apparaat kan opladen in de Tabletop-modus, wat voor langere spelsessies kan zorgen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de batterijstatus.

De nieuwe standaard is vanaf 13 juli verkrijgbaar. Nintendo heeft een prijskaartje van 19,99 dollar geplakt op de oplaadbare standaard. Met Tabletop-mode kunnen gamers de Switch gebruiken op een vlakke ondergrond, zoals op de tafel thuis of op het tafeltje in een vliegtuig. Met de standaard kan het apparaat nu ook geladen worden, mits er een stroompunt binnen bereik is natuurlijk.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).