Nintendo komt met toffe Piranha Plant sloffen

Nintendo komt met toffe Piranha Plant sloffen
Opgeborgen lijkt het net een paddestoel.

Bij de wondere wereld van Nintendo denk je aan Mario, paddestoelen en tal van andere iconische figuurtjes van het Japanse techconcern. Naast spelletjes, is Nintendo ook verantwoordelijk voor eigen merchandise. Meestal komt die merchandise niet hier in Europa aan land, maar dankzij online webshops is het altijd wel mogelijk om diverse prulletjes hier in Nederland bezorgd te krijgen.

In dat opzicht zijn deze nieuw aangekondigde Piranha Plant sloffen ideaal. De herfst is momenteel in volle gang en de winter staat voor de deur. Perfect weer om games te spelen, warme kopjes thee te drinken en je voeten warm houden met deze Piranha Plant sloffen. De sloffen kunnen opgeborgen worden in een groene houder, waardoor het paddenstoelen effect compleet is.

Via het submerk Nintendo Sales zal de Piranha Plant worden verkocht. Nintendo lanceert de sloffen in december exclusief op de Japanse markt. Een uniek cadeau voor sinterklaas of voor onder de kerstboom zijn deze pantoffels zeker. Hou de internationale webshops in december dus in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *