Nintendo onthult: uitbreiding games op de Switch! [trailers]

nintendo-switch-games-maart-april-mei
Zie jij ook al uren game-pret als je deze trailers bekijkt?

Eens in de zoveel tijd houdt Nintendo een onaangekondigde update van de games die zij in de komende periode naar de Switch wil brengen. Ook deze woensdagochtend (20 maart) was het weer zover. Nintendo kwam met een livestream voor de aankondiging van de spellen die in voorjaar 2019 naar de Switch komen. Wij doken erin en bieden je een selectie, inclusief spannende trailers.

Katana ZERO
Keiharde actie en dodelijke martial arts, gecombineerd in een neo-achtig retrodecor, compleet met poppetjes die de meest acrobatische toeren uithalen. Dit is toch voor veel gamers de reden dat ze begonnen zijn en niet stopten voor de circel op de Switch nu rond is met het spel dat zo uit hun jeugd lijkt te komen. Het spel is al beschikbaar dus leef je uit!
[gv data=”tTLHZh9IzAE”][/gv]

Nuclear Throne
Vlambeer-liefhebbers kennen het spel al en eindelijk kan je nu ook op de Switch in het post-apocalyptische landschap het gevecht aangaan met alle aliens en mutanten die jouw weg naar de nucleaire troon dreigen te voorspellen. Onderweg moet je radio-activiteit verzamelen om jouw wapens te laten muteren om tegen de meest buitenissige figuren te vechten. Het spel is al uit dus je kunt gelijk op jacht naar de troon.
[gv data=”_-P3DnjiuSw”][/gv]

Blaster Master Zero 2
Jason, Eve, en Fred zijn terug en gaan dit maal op een intergalactische reis. Langzaam aan wordt duidelijk hoe Jason en Eve hun vorige strijd met de mutanten hebben gewonnen. Het wordt ook duidelijk dat de mutanten uit zijn op wraak en keiharde gevechten. Dat wordt dus weer genieten op de Switch! Je kunt je direct uitleven, want het spel is al uit!
[gv data=”IEIEJVd33Qk”][/gv]

Super Crate Box
In april kan jij je opmaken voor een moderne en tegelijkertijd ouderwetse arcade-game waar het maar om één ding draait, de high-score lijst. We zijn er zeker van dat deze game voor nieuwe gamers een spannende uitdaging zal zijn en voor de ‘veteranen’ onder ons alweer een knipoog naar de kennismaking met gamen.
[gv data=”2-MV0uz6v4E”][/gv]

Cuphead
Cuphead is een run-and-gun actiegame die helemaal gericht is op de jaren ’30. De game doet erg retro aan met onder meer originele handgekleurde beeldtechniek en originele jazz die op die tijd gebaseerd is. De trailer roept al veel nostalgische gevoelens op. De lancering staat gepland voor 18 april.
[gv data=”XwF67xkNSn8″][/gv]

Darkwood
De combinatie van een ijzingwekkende horror game en meeslepend survival spel leidt tot de verrassende en angstaanjagende game Darkwood. Hoe sterk je ook speelt, als je eenmaal diep in jouw schuilplaats machteloos moet wachten op wat er komen gaat hoop je maar op één ding: de eerste straal zonlicht en het einde van deze beproevingen. Je kunt het vanaf mei zelf proberen.
[gv data=”3S3tmWfFACQ”][/gv]

Met deze leuke, spannende en verrassende spellen kan jij voorlopig jouw hart ophalen. Zou er een succes als Super Smash Bros tussen zitten? Uiteraard houden we je op de hoogte van komende releases! Wellicht zien we dan ook wel de eerste VR-games verschijnen.

De echte Nintendo Switch liefhebbers kunnen de hele livestream van ruim 2 uur overigens hier terugkijken.
[gv data=”wUnpK23g4FY”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *