Nipplegate 2.0: Internet ontploft door Mario’s nipples


Nog nooit ging het internet zo los over geanimeerde, fictieve nips!

Voor de promotie van de aankomende Mario-game Super Mario Odyssey Tweette Nintendo recentelijk de bovenstaande foto. Maar in plaats van een gigantische hype binnen de Mario-liefhebbende community, was er een ander aspect dat vooral de aandacht trok: Mario heeft tepels!

Nipplegate
Het kostte Twitter een paas seconden voordat het was binnengedrongen… Het beroemde videogamepersonage heeft gewoon tepels. Nu, de meme-community wist hier natuurlijk wel raad mee. Talloze grappen en grollen hadden één ding, nee, twee dingen gemeen: Mario’s tepels. Een oplettende gamejournalist wist daarentegen een hele goede reactie te formuleren op de plotselinge uitbarsting. Zou het namelijk niet gekker zijn als hij geen tepels zou hebben!?

Mario de menselijke loodgieter
De bekende loodgieter heeft daarentegen niet zomaar tepels. Sterker nog, er is een reden waarom hij zijn iconische overals heeft uitgetrokken op de bovenstaande promotiefoto. Nintendo is de laatste tijd namelijk bezig met het ‘vermenselijken’ van Mario en andere mensachtige wezen uit de serie.

Tijdens een Switch-evenement toonde Nintendo gameplay van Super Mario Odyssey; Een scene die zich afspeelt in een gefictionaliseerd New York, compleet met zakenmannen in pakken. En dan wordt snel evident dat Mario niet zoals de andere mensen is, toch? Tijdens de E3 vraagt Waypoint aan een van de makers van de game of Mario inderdaad een mens is. Hij antwoordt prachtig: “Er zijn heel veel verschillende mensen op de wereld, ziet u?”

[gv data=”wGQHQc_3ycE”][/gv]

De reden dat Mario tepels heeft en überhaupt zijn overals uittrekt, is dus om hem menselijker te maken. Zoals de gamejournalist ook stelt, zou het raar zijn als hij geen tepels zou hebben, toch? Hoewel ik een ontzettende nerd ben, is het overigens allemaal een beetje overdreven, nietwaar? Mens, geen mens, menselijk, mensachtig, uiteindelijk is het een fictief personage. Er rest nu slechts één vraag… Waar de f*ck is zijn navel?

Super Mario Odyssey komt eind oktober naar de Switch. Check hier welke andere games binnenkort beschikbaar zijn op Nintendo’ succesvolle console.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *