Nog steeds ondervinden gebruikers problemen met iOS 9

iOS 9
Ondanks de twee recente updates van Apple voor iOS 9, kampen mensen nog steeds met problemen. De issues zouden zich afspelen binnen de Mail app.

Gebruikers die een POP-mailaccount hebben gekoppeld aan de standaard app van Apple schijnen hinder te ondervinden. Zo zou het voorkomen dat mailtjes met bijlagen niet geopend kunnen worden. Het probleem is van grote omvang, zoals te zien is op het Apple Support forum. Inmiddels tref je er een 24-pagina (en counting) tellende sectie aan waarin gebruikers klachten over de mailproblemen delen. Totaal gaat het om meer dan 300 reacties.

De app opnieuw installeren is niet mogelijk omdat standaard Apple-apps niet aanpasbaar zijn. Ook een mailaccount verwijderen en opnieuw instellen helpt het probleem niet op te lossen. De enige oplossing die er momenteel ligt voor de gebruikers is vanuit de App Store een mail-app te downloaden van derden.

Apple weet intussen van het probleem, maar heeft er op dit moment nog geen oplossing voor. Op zowel iOS 9, als 9.0.1 en 9.0.2 komen de problemen voor. Het is afwachten op de Amerikaanse techgigant, want die moet uiteindelijk met een fix komen voor de issue.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *