Nokia 7 Plus marteltest: sterkste Nokia tot nu toe?

Nokia 7 Plus marteltest
De razendsnelle midranger valt in de smaak.

Met de Nokia 7 Plus zoekt Nokia de concurrentie op met andere prijsvechters, met de OnePlus 6 als meest belangrijke concurrent. In tegenstelling tot deze concurrent beschikt de Nokia 7 Plus wel over een bijzonder design. De combi van zwart met koperen randen is niet voor iedereen weggelegd, maar wij zien er wel wat in.

YouTuber JerryRigEverything duidelijk ook, maar die focust zich meer op de bouwkwaliteit van het apparaatje in handen. De vrij grote midranger wordt in zijn marteltest blootgesteld aan diverse pijnigingen. Hoewel er Gorilla Glass 3 aanwezig is, lijkt het alsof deze versie meer bestand is tegen krassen dan het nieuwe Gorilla Glass 5.

Verder is het ‘keramische gevoel’ aanwezig door de verschillende lagen op de achterkant, maar is het niet bijzonder krasbestendig te noemen. Wel is het LCD-scherm redelijk bestand tegen vuur, mocht je je toestel ooit in het vuur willen houden bijvoorbeeld.

Als laatste volgt de buigtest. Wat opvalt is dat het toestel zo robuust is dat er vrijwel geen sprake is van een buiging. Met dit feit stelt Zack dat de Nokia 7 Plus tot een van de meest robuuste smartphones tot nu toe behoort. De volledige video bekijk je hieronder.

[gv data=”0IoEuuyciVs”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *