Nooit meer een gekreukeld overhemd dankzij Collar Perfect

Auteur: , 1 Reactie
Collarperfect

Het internet staat vol met tips die laten zien hoe je het beste je koffer kunt inpakken, zonder dat je kleding er verkreukeld uit komt. Als je ziet hoe het personeel op het vliegveld met je koffer omgaat, dan weet je dat helaas geen enkele tip helpt.

Of je het nu leuk vindt of niet: ooit zal je eens een overhemd moeten strijken. Dankzij de strijkbout van Collar Perfect wordt dit klusje een stuk gemakkelijker. De maker van Collar Perfect hoopt met zijn Kickstarter-project 40.000 dollar op te halen en het lijkt erop dat hij goud in handen heeft.

Je kunt de kleine strijkbout namelijk vastklikken aan je kraag of je mouwen om er zo de kreukels uit te halen. Het mooie van dit alles is dat je dus niet eerder je bed uit hoeft om je overhemd te strijken. Daarnaast is hij gemakkelijk mee te nemen en je hoeft je blouse er niet voor uit te trekken. Wanneer je het toch echt goed wilt doen kan je de Collar Perfect ook nog eens uitklappen en gebruiken op een strijkplank.

Dus maak je vaak zakenreisjes en wil je goed voor de dag komen, dan is dit een heel handige gadget voor jou. Het ziet ernaar uit dat de gadget vanaf april 2015 leverbaar wordt voor ongeveer 30 euro.1 reactie

of je koopt een strijkloos hemd, beetje uitkloppen en je bent klaar voor je “date”

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).