Nostalgie! Vier klassieke Star Wars-games op Steam

Star-Wars-X-Wing-Steam
Daarnaast zijn alle Star Wars games op Steam enorm afgeprijsd.

X-Wing, TIE Fighter, X-Wing vs. TIE Fighter en X-Wing Alliance hebben alle vier hun weg gevonden naar digitale gameswinkel Steam. Zelfs de uitbreidingen zijn er aan toegevoegd, en om het nostalgische moment compleet te maken, kun je X-Wing en TIE Fighter in de DOS-versie spelen, zoals je vroeger ook deed.

Bundel
De games zijn voor €9,99 per stuk (hier) te koop, al kun je er ook voor kiezen om de Star Wars X-Wing Series aan te schaffen, een bundel van 27,99 euro waarmee je de vier games in huis haalt. Tot zeven mei kun je gebruik maken van een speciale actie, waardoor er tien procent van alle prijzen afgaat.

May the fourth
Ook andere Star Wars-games (die al langer in de store stonden) zijn in prijs verlaagd voor Star Wars Day (4 mei). Onder meer Battlefront II, de Knights of the Old Republic-games en Empire at War vallen hieronder.

Mocht je helemaal los willen gaan dan kun je de Star Wars Collection 2015 met veertien (!) games aanschaffen voor 77 procent korting, wat neerkomt op 21,39 euro in plaats van €92,99. Als je nog behoefte hebt aan wat toffe Star Wars-titels op je PC, dan is dit het beste moment om je digitale portemonnee te trekken.

Nog geen reacties

  1. Gaaf !!
    Heb dit spel helemaal gaar gespeeld vroeger.
    Heb hem gelijk gekocht via via mijn steam account.
    Nog een goede site voor oude games is gog.com
    De dosbox emulator zit er gelijk bij, heb ee al diverse games gekocht voor een erg zacht prijsje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *