Notificatie-app Ping is de opvolger van Secret

Ping-app
Ping wil binnenkomende notificaties weer spannend maken, door mysterieuze teksten naar je telefoon te pushen.

Als je normaal gesproken een notificatie binnenkrijgt, betekent het vaak een nieuw Facebookbericht of een melding van je kalender die je eraan herinnert dat je om vier uur bij de tandarts moet zijn.

Niet bepaald spannend dus, en daar is Ping het mee eens. Deze geheimzinnige app is doodsimpel, en vraagt niet om een inlognaam of wachtwoord. Je kunt simpelweg uit een lijst met verschillende typen notificaties kiezen, die je daarna dagelijks ontvangt.

Is it Friday yet?
Zo is er een ‘Apps Worth Downloading’ categorie, maar ook een ‘Random Thoughts’ en ‘Is it Friday yet?’-optie. Zodra je één (of meerdere) opties geselecteerd hebt, krijg je op willekeurige momenten van de dag een notificatie binnen die niet langer is dan één zin. In de Ping-app kun je al je ontvangen notificaties nog eens bekijken.

David Byttow, CEO van Secret, vertelt aan website Recode dat de app niets te maken heeft met Secret. Tijdens een hackathon van twee dagen is Ping bedacht, waarbij het doel was om een zo simpel mogelijke applicatie in elkaar te zetten. Byttow doet in ieder geval lekker geheimzinnig op Twitter.

Spanning op je notificatiescherm
Heb jij ook behoefte aan wat meer spanning op je notificatiescherm? Dan kun je Ping gratis voor je iOS-toestel downloaden via deze link.

[gv data=”e96xQdfhtak”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *