Officieel: De Sims 4 komt naar de consoles [video]

De Sims 4
Met extra goed nieuws voor Xbox One-gebruikers.

In september 2014 konden we aan de slag met De Sims 4 op onze PC. Hoewel er destijds ook sprake was van een consoleversie van het spel, is het er echter nooit van gekomen. Gisteren dook het spel echter op via de officiĆ«le website van Microsoft. Na deze ‘slip of the tongue’ maakte EA het nieuws maar meteen officieel.

De Sims 4 is vanaf 17 november verkrijgbaar op de Playstation 4 en Xbox One. Het spel is, buiten de besturing die aangepast is naar een controller, identiek aan de originele PC-versie. De basisversie welteverstaan, waardoor je dus (nog) niet kunt genieten van de vele DLC voor De Sims 4. EA meldt wel dat het de game regelmatig update en van extra content voorziet.

Heb je een Xbox One en beschik je over EA Access, dan heb je een klein extraatje: vanaf 9 november kun je dan namelijk al aan de slag met een speciale trialversie van de game. In onderstaande trailer zie je wat je kunt verwachten van de gerenoveerde versie van De Sims 4.

Ook pre-orders worden beloond door EA. Naast het Perfecte Patio accessoire-pakket met bubbelbaden, bonusdecoraties en meer kun je ook voor de Deluxe Party Edition gaan. In deze versie krijg je naast nog meer extra’s ook vanaf 14 november al toegang tot de officiĆ«le game.

[gv data=”FUAHbqsxfUo”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *