Officieel: OnePlus 7 krijgt razendsnelle opslag

Razendsnel
Daarmee lijkt de OnePlus 7 een ontzettend soepel voelend toestel te worden.

Hoewel ik nog niet helemaal verkocht ben op het high-end imago dat OnePlus al dan niet behaalt met de OnePlus 7-reeks, lijkt het er in elk geval op dat het een razendsnel toestel gaat worden.

OnePlus CEO en mede-oprichter Pete Lau bevestigt namelijk op Twitter dat de OnePlus 7-reeks uitgerust wordt met Universal Flash Storage 3.0 (UFS 3.0). En ja, dat is de OnePlus 7-reeks, niet alleen de OnePlus 7 Pro zoals eerder geruchten suggereerden.

In de Tweet bevestigt Lau een quote: “‘OnePlus 7 Pro zal UFS 3.0 storage hebben, wat betekent dat hij over het algemeen sneller zal zijn dan vergelijkbare smartphones.’ Ja, de OnePlus 7-serie zal UFS 3.0 bevatten voor het volgende level #fastandsmooth ervaring.”

We schreven eerder al over de #fastandsmooth, maar toen ging het over het bijzondere scherm. Dat scherm, de snellere opslag (met een bandbreedte van 2.9GB per seconde) en een Snapdragon 855 zal de OnePlus 7 in elk geval een razendsnelle, misschien zelfs een van de soepelst voelende toestellen in het high-end segment maken.

Lees op Apparata alles over de OnePlus 7, nog voor de officiële onthulling op 14 mei. Zo check je hier alles over het aankomende scherm, vind je hier alles over de camera’s en lees je in dit lijstje waarom de OnePlus 7 op 5 manieren een bijzondere smartphone gaat worden voor het Chinese merk.

Render @DHGate.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *