Officieel: OnePlus 7 Pro krijgt een HDR10+ display

Dit weten we over de OnePlus 7 lancering
Wat kunnen we verwachten van het display van de nieuwe OnePlus 7 Pro?

Stukje bij beetje geeft OnePlus steeds meer nieuwe officiële informatie vrij over de OnePlus 7 Pro. Vandaag laat het techbedrijf weten dat de nieuwe smartphone een HDR10+ display gaat krijgen. Dit is een certificatie wat erop neerkomt dat je straks ondersteundende Netflix-films en series of bijvoorbeeld YouTube video’s in toffe kwaliteit kunt bekijken.

Over deze twee partijen gesproken. OnePlus maakt meteen bekend dat er een samenwerking gaat komen tussen het bedrijf en YouTube en Netflix. HDR10+ is nog een zeldzaamheid onder smartphones van vandaag de dag. Een ander toestel die beschikt over deze technologie is de eerder dit jaar onthulde Samsung Galaxy S10. HDR10+ levert frame-by-frame aanpassingen die een film- of serie-ervaring naar het volgende niveau kan tillen. De helderheid komt scherper naar voren en is er sprake van een beter contrast.

Eerder werd al bekend dat het scherm van de nieuwe OnePlus 7 Pro een A+ waardering heeft gekregen van DisplayMate.

We zijn blij met onze samenwerking met YouTube en Netflix die het mogelijk maakt voor onze gebruikers om video in HDR10 kwaliteit te kijken. HDR10+ is niet alleen de toekomst van televisieschermen, maar ook van smartphone schermen. We hopen dat onze nieuwe smartphone een hoge, nieuwe standaard zet voor de industrie en daarmee een wereld vol visuele pracht opent voor gebruikers. – OnePlus CEO Pete Lau

Lees ook: OnePlus 7 doet gierig, krijgt geen IP-rating (video)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *