Officieel: onthullingsdatum Galaxy Note 10 bekend

Spannend
De stylus is geslepen, de camera is paraat.

In aanloop naar de release van een smartphone moeten we het doorgaans doen met kruimeltjes informatie en een hoop giswerk, zoals deze lek van een Koreaans medium, dat de onthullings- en releasedatum zou hebben gepubliceerd. Vandaag post het Zuid-Koreaanse Samsung zelf openbaar een uitnodiging op haar website. Dat kan slechts één ding betekenen.

De Galaxy Note 10 komt eraan. De uitnodiging start met een GIF van een stylus die een cirkeltje tekent. Dat cirkeltje blijkt een camera te zijn. Nu hebben meerdere Samsung-toestellen een camera, dus daar valt weinig informatie uit te extraheren, maar er heeft er maar één een stylus: de Galaxy Note.

Overigens zeg ik wel ‘maar één’, maar in werkelijkheid lekte uit dat er meerdere Note 10-toestellen zouden komen, waaronder een budgetmodel. Samsung zelf lijkt dat te bevestigen: “Op 7 augustus onthult Samsung Electronics nieuwe apparaten die ontworpen zijn om de connectiviteit van het Galaxy ecosysteem naar een nieuw niveau te tillen.” Meere apparaten dus, die op 7 augustus worden aangekondigd.

Dus, zet die woensdag in je agenda, want dan zal Samsung tijdens een Unpacked event alles laten zien van de nieuwe serie phablets. “De onthulling zal plaatsvinden bij een Samsung Galaxy Unpacked event in New York. Livestreaming van het evenement zijn onder andere hier beschikbaar zijn.”

Tegen die tijd lees je natuurlijk alles over de nieuwe serie op Apparata, al was het in eerste instantie nog even afwachten of de phablets überhaupt uit zouden komen. Ironisch genoeg hebben we datzelfde sentiment bij de Galaxy Fold, waarover het miljardenbedrijf nu opmerkelijke dingen zegt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *