Spider-Man gaat definitief naar Marvel!

Officieel: Spider-Man definitief naar Marvel
Iron Man, De Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye en Black Widow krijgen er een nieuwe collega bij.

Het Marvel-imperium puilt al uit van de superhelden, maar één grote naam ontbrak nog bij de Amerikaanse uitgever van comics en films: Spider-Man. Echter niet voor lang meer, want Marvel zal ook Spider-Man – opnieuw – introduceren op het witte doek. Dit maakte het bedrijf bekend na het sluiten van een deal met Sony Pictures, die de rechten voor Spidy momenteel handen heeft.

Spider-Man zal deel gaan uitmaken van het Marvel Cinematic Universe, waarin de superhelden in de grote verhaallijnen met elkaar verbonden zijn. Dit zal wel gebeuren met een nieuwe hoofdrolspeler als we BuzzFeed mogen geloven, Andrew Garfield zal de rol van de spinnenheld niet meer vervullen. Er wordt gespeculeerd dat de nieuwe Spider-Man zijn opwachting zal maken in de volgende Captain America-film.

Nieuwe Spiderman-film

Door de transfer van Spider-Man wordt er wel geschoven met de huidige Marvel-films. Thor: Ragnarok stond gepland voor 28 juli 2017, maar die gaat naar 3 november 2017. Black Panther verplaats hierdoor naar 6 juli 2018 en Captain Marvel gaat naar 2 november 2018. Inhumens komt daardoor pas uit op 12 juli 2019. En de eerste Spider-Man-film? Die staat gepland voor 28 juli 2017.

Officieel: Spider-Man definitief naar Marvel

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *