Officieel: zo download je de beta van iOS 11

Apple
Nu kan iedereen alvast aan de slag met de nieuwe versie van het mobiele besturingssysteem van Apple.

Eerder kon je al lezen hoe je via een andere manier alvast de beta van iOS 11 kon downloaden. Geïnteresseerden die hebben gewacht op de officiële release van Apple kunnen nu ook de proefversie installeren. Apple heeft de publieke beta van iOS 11 officieel uitgebracht.

Het installeren van iOS 11 is eenvoudig. De update kan namelijk over-the-air worden gedownload en geïnstalleerd. Surf naar beta.apple.com, Log in met je Apple ID en download een configuratie profiel. Ga vervolgens naar Instellingen op je iOS apparaat, klik op Algemeen en kijk bij Software Update. De beta versie van iOS 11 kan vanaf hier worden gedownload.

Wees je ervan bewust dat het hier om een proefversie gaat. De beta van iOS 11 is niet zonder fouten. Bovendien is het mogelijk dat sommige applicaties niet meer goed werken. Zorg erg dus voor dat je een backup hebt gemaakt voordat je de beta van iOS 11 gaat installeren. Mocht de proefversie niet bevallen, dan kun je eenvoudig downgraden naar de laatste versie van iOS 10 met je backup.

Hier lees je alle vernieuwingen van iOS 11. Er zijn ook functies die je waarschijnlijk nauwelijks of niet gaat gebruiken. Dat overzicht zie je daar.

Eén reactie

  1. Hmm ik kreeg altijd alle betas via het beta programma maar IOS 11 komt maar niet.
    Toch maar eens op deze manier proberen dan..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *