Officiële persfoto Samsung Galaxy F gelekt

Officiële persfoto Samsung Galaxy F gelekt
Naast een aantal eerder uitgelekte foto’s van de premium versie van de Samsung Galaxy S5 is er nu ook een officiële persfoto gelekt van de Galaxy F.

In de persfoto zien we een gouden versie van de Galaxy F. We zagen eerder al de naam Prime voorbij komen, maar de premium versie van de Galaxy S5 lijkt nu definitief Galaxy F te gaan heten.

De Galaxy F zal een metalen behuizing krijgen met een 5,3 inch scherm. Het QHD scherm zal een resolutie van 2560 x 1440 pixels krijgen. Daarmee krijgt het een groter scherm met meer pixels dan de Galaxy S5. Die heeft namelijk een 5,1 inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels.

Onderhuids zien we ook een paar verbeteringen. Zo zou de Galaxy F een Qualcomm Snapdragon 805 processor krijgen met 3GB aan werkgeheugen. Aan de achterzijde van het toestel zou een 16 megapixel camera komen.

Er wordt ook gesproken over dunnere randen waardoor het toestel zelfs kleiner zou zijn dan de Galaxy S5. Dit is alleen nog niet echt goed te bevestigen aan de hand van deze persfoto. Het is nu dus wachten op meer foto’s waarmee we hopelijk ook te weten komen wanneer het toestel naar Nederland komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *