Olympus brengt next level actioncamera

Actie!
GoPro’s zijn geweest, het is tijd voor echte camerafabrikanten.

Bedankt GoPro, het waren tien geweldige jaren. Sinds Nick Woodman de GoPro bedacht heeft hij steeds verbeteringen aan de cameraatjes toegevoegd, maar het blijven nog steeds plastic apparaatjes die gemaakt worden door mensen met niet heel veel ervaring.

Olympus heeft dan niet zoveel ervaring op het gebied van helmcameraatjes, maar ze hebben wel een miljoenmiljard jaar ervaring met het maken van camera’s camerabehuizingen en dat soort dingen. Dat maakt het wel interessant als ze eens naar voren komen met hun eigen actiecamera.

Een van de handige dingen die de nieuwere instappers in de action cam wereld hebben toegevoegd aan het gamma, is dat zij vaak hun camera’s standaard al waterdicht maken, zonder dat je er een plastic huisje omheen hoeft te doen. Dat is handig, maar het voorkomt ook dat je geluid klinkt alsof je in een plastic huisjes zit.

De Olympus TG-tracker, is dan niet zo klein als een GoPro, hij heeft wel een eigen schermpje om te kunnen zien wat je filmt, en hij is zonder hoesje 30 meter waterdicht. Het ding kan filmen in Ultra 4K naast de ‘gewone’ 4K. De lens filmt met een bizare 204 graden bijna alles tot en met achter je. Geinig is dat hij dankzij een aantal sensoren ook je workout of je activiteit kan tracken.

[gv data=”qMxEkxY4rsw”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *