Omruilactie imitatie iPhone-opladers ook in Nederland

Apple USB-lichtnetadapter van 5W
Toevallig ooit een namaakoplader gekocht voor je iPhone en ben je nu een beetje bang om geëlektrocuteerd te worden? Dan heb je geluk, want het omruilprogramma dat Apple onlangs lanceerde in enkele landen komt ook naar Nederland.

Die imitiatieoplader die je voor minder dan een euro gekocht hebt op een Chinese website kan je straks dus omruilen voor een officiele oplader van Apple. Je moet dan wel 10 euro bijbetalen, maar dat is nog altijd minder dan de 20 euro die een oplader normaal kost bij Apple.

Omruilen kan bij een Apple Store of Apple Authorized Service Provider en je moet dan wel het serienummer van je iDevice melden. Je mag namelijk maar één oplader per apparaat omruilen. (via: iphoneclub.nl)

Nog geen reacties

  1. Mijn ipod laad ik altijd op via zo’n namaak als op de foto. Nu is er laatst iets vreemds gebeurd: mijn kabeltje is geexplodeerd. Mijn ipod werkt nog, de kabel en oplader ook maar nu ben ik wel een beetje bang geworden want als ik nu mijn ipod aanraak als hij in de oplader zot krikg ik een kleine schok. Wel irri niet zo pijnlijk. Wanneer begint deze actie en kan ik deze echte oplader ook aanschaffen bij de BBC waar ik mijn ipod heb aangeschaft?

  2. Ik heb hier een aantal neppe laders liggen, maar gebruik ze al maanden niet meer. Als ik m’n iPhone met deze laders oplaad gaat de batterij simpelweg minder lang mee. Zit dus wel te twijfelen om even een extra echte te halen.

  3. Briljante marketing actie weer: ook de officiële Apple kabels kosten maar 10 cent om te maken, 10 euro is echt een belachelijke prijs voor een lader. Bovendien gaan ook de officiële Apple kabels verrot bij de USB aansluiting. Zo heel veel veiliger zal het niet zijn.

  4. Wat een onzin, veel universele laders zijn net zo goed. Mijn originele is zelfs ontploft terwijl er een iphone aanhing. De hele behuizing was ontwricht. Gewoon weer extra verkopen genereren dit. En @wouter, idd die kabel rot na een jaar ook weg bij de connector.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *