OnePlus 5(T) update komt met energiebesparingsmodus

Auteur: , Geen reacties
OnePlus

Blij maken met een dode mus.

In een nieuwe update voor de OnePlus 5 en de OnePlus 5T vestigt de Chinese telefoonmaker de aandacht op de accu. Het verbeteren van de accuduur van een smartphone is een gevecht waar alle smartphonebedrijven mee te maken hebben en zo ook OnePlus.

Door maatregelen te treffen met de software kun je al een behoorlijk eind komen. Dat is dan ook precies wat OnePlus doet. Het techbedrijf introduceert met een nieuwe update de Sleep Standby Optimization. Met deze modus ingeschakeld zal de smartphone analyseren wanneer jij gaat slapen. Zodra je ligt te pitten schakelt de OnePlus het internetnetwerk uit om de batterij te besparen. Vlak voordat je wakker wordt zal de smartphone het netwerk weer inschakelen, zodat je ’s ochtends ontwaakt met notificaties zoals je normaal gesproken gewend bent. In hoeverre de functie nut heeft kun je jezelf afvragen. Meestal ligt je toestel aan de lader als je aan het slapen bent..

De update is nu live voor de OnePlus 5 en 5T. De Chinese telefoonmaker rolt de update in fases uit, dus het kan even duren voordat de update ook op jouw OnePlus zichtbaar is.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).