OnePlus 6 blijkt waanzinnig verkoopsucces

Auteur: , 1 Reactie
OnePlus 6

'Een unaniem belachelijk groot succes', zoals Ivo Niehe zou zeggen.

OnePlus doet de laatste jaren goede zaken op de smartphonemarkt. Nadat het bedrijf zich razendsnel wist neer te zetten als merk met de beste prijs-kwaliteitsverhouding, was er qua verkoopcijfers ook niet veel meer te klagen. De OnePlus 6 lijkt echter alle voorgaande records te verbreken, zo blijkt uit een interview met CEO Pete Lau in Business Insider.

De OnePlus 6 heeft namelijk maar liefst 1 miljoen toestellen weten te verkopen in slechts 22 dagen. Een hele prestatie, zeker wanneer je het vergelijkt met voorgaande releases. Zo hadden de OnePlus 5 en de OnePlus 5T drie maanden nodig om hetzelfde aantal te verkopen.

Natuurlijk is het niet te vergelijken met de successen die Samsung en Apple behalen met hun smartphones, maar grote bedrijven als HTC, Motorola en Google zullen stinkend jaloers zijn op het succes van deze razendsnelle smartphone.

Daarnaast worden de OnePlus-toestellen niet op conventionele plekken verkocht. De toestellen worden doorgaans direct verkocht aan klanten via de eigen website van OnePlus. Desalniettemin is de smartphone nog steeds redelijk bang for your buck te noemen, maar lang niet iedereen lijkt de nieuwe designrichting mooi te vinden.1 reactie

Zou even beter onderzoek doen. One plus 6 is gewoon te koop bij belsimpel en andere webshops het alleen aanbieden via website zijn ze bij one plus 5 al mee gestopt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).