OnePlus 6T Purple Thunder gelekt: unieke kleurcombi

Auteur: , Geen reacties
OnePlus 6T Purple Thunder

Nu al een nieuw kleurtje beschikbaar.

Vorige week maandag was het eindelijk zover: de OnePlus 6T werd uit de doeken gedaan. In een spetterende presentatie maakten we kennis met het nieuwe speeltje van de Chinese fabrikant. Ten opzichte van de OnePlus 6 is er niet bijzonder veel veranderd, maar het apparaat weet nog altijd veel kijkers te trekken. De nieuwe Purple Thunder-versie gaat daar zeker aan bijdragen.

OnePlus en nieuwe versies uitbrengen van haar toestellen, het is geen gekke combi de afgelopen jaren. Zo hebben we na verloop van tijd bij elke OnePlus-smartphone de afgelopen tijd wel een speciale editie mogen verwelkomen. De Purple Thunder-versie komt echter wel heel snel na de release. Mag ook wel, want van de enige kleuren Mirror Black en Midnight Black zal niet iedereen warm zijn geworden.

OnePlus 6T

MrGizmo is in het bezit geraakt van speciaal promotiemateriaal voor de Purple Thunder-versie. Deze speciale paarse editie is voorzien van een donkere bovenkant. Naarmate je steeds verder naar beneden gaat, wordt de kleur steeds lichter paars. Een kleurcombi van paars en zwart hebben wij nog niet eerder gezien.

Of en wanneer de OnePlus 6T Purple Thunder verkrijgbaar zal zijn, durven we op dit moment nog niet te zeggen. Aangezien het promomateriaal al vrij definitief lijkt, durven we te stellen dat een officiƫle aankondiging niet ver weg is.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).