OnePlus 7: deze 5 dingen zijn nieuw voor het merk

OnePlus 7: deze 5 dingen zijn nieuw voor het merk
De OnePlus 7 is niet alleen een nieuwe smartphone. Het techbedrijf gebruikt de smartphone voor vernieuwingen op allerlei gebieden.

Nog even en het is zover. Dan toont OnePlus eindelijk de nieuwe 7 aan de wereld. In dit artikel zoomen we in op de gebeurtenissen van de afgelopen periode en wat er ook voor OnePlus nieuw is met de lancering van dit toestel.

1. Voor het eerst een serie
De OnePlus 7 komt als serie op de markt. Dat is nieuw voor het merk en zagen we nog niet eerder. Naast de OnePlus 7 komt er ook een 7 Pro en een speciale 5G-variant. De verwachting is dat het merk dus drie nieuwe smartphones gaat aankondigen.

2. Unieke aankondiging
OnePlus pakt origineel uit met de lancering van de OnePlus 7. Normaal gesproken is er één centraal event waar de nieuwe smartphone uit de doeken zal worden gedaan. Bij OnePlus doen ze dat dit keer anders. Er zijn meerdere launch events over de wereld die tegelijkertijd de nieuwe 7 uit de doeken zullen doen. Lees hier meer informatie over die events.

3. Een campagne van hier tot Tokio
In tegenstelling tot andere fabrikanten hanteert ook OnePlus hier een andere strategie. Op sociale media en in kranten erkent het merk het bestaan van de OnePlus 7 Pro. De naam van het toestel is zo geen geheim meer. Ook heeft het merk al details over de telefoon vrijgegeven tijdens campagnes. Check hier een voorbeeld.

4. Samenwerken met bedrijven op het gebied van 5G
5G is hot en OnePlus wil pioneer op dit gebied zijn. Daarom komt er ook een speciale 5G variant van de OnePlus 7 Pro. Dit is nieuw voor het techbedrijf, maar niet uniek. Oppo kondigde recent een speciale 5G-variant van de Reno aan tijdens een event in het Zwitserse Zurich.

5. Voor het eerst een pop-up camera
OnePlus is niet bang om te vernieuwen en introduceert met de OnePlus 7 Pro een pop-up camera. Ook dit hebben we eerder gezien bij concurrenten van het merk, maar voor OnePlus is dit een nieuwe zet. Het voordeel is dat er geen inkeping op het display is, waardoor je maximaal kunt genieten van een scherm met dunne bezels. Lees hier meer informatie over de camera’s van de OnePlus 7 (Pro).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *