OnePlus 7 releasedatum en 3 varianten gelekt!

Is dat de case?
OnePlus maakt zich op voor een heel bijzondere release.

Veel smartphone-liefhebbers zijn ongelofelijk benieuwd wat OnePlus binnenkort gaat doen met de OnePlus 7. Dat het niet om een gewone launch gaat, blijkt uit een recente lek. Er zouden namelijk meerdere uitvoeringen uitkomen. Gelukkig hoeven we niet meer heel lang te wachten tot we zeker weten wat er in godsnaam allemaal aan de hand is met de OnePlus 7.

Ishan Agarwal zegt namelijk op Twitter dat het vlaggenschip van de Chinese vlaggenschipmoordenaar een kleine maand vanaf het moment van schrijven onthuld zal worden. Op 14 mei aanstaande zal OnePlus volgens de lekker de internationale launch van de OnePlus 7-reeks (ja, reeks!) organiseren.

Dezelfde lekker zegt ook dat er een drietal OnePlus-edities uit zullen komen voor de zevende generatie (technisch gezien de zesde generatie, want 4 heeft nooit bestaan). Waarschijnlijk onthult het Chinese merk 14 mei de OnePlus 7, OnePlus 7 Pro en de OnePlus 7 Pro 5G. Over de OnePlus 7 met 5G-mogelijkheden schreven we eerder, maar er komt dus ook nog een Pro-variant uit. Zat ik er even flink naast in mijn ‘Alles wat we weten over de OnePlus 7‘-artikel.

Wat de grote verschillen zullen zijn tussen de vanilla-variant en de Pro-uitvoering is nog niet helemaal duidelijk. Ook weten we nog niet of de 5G-editie veel anders zal zijn dan de Pro of dat het slechts een extraatje meekrijgt met de 5G compatibiliteit.

Kortom, halverwege mei kunnen we een hoop OnePlus-gekkigheid verwachten nu het merk voor het eerst met meerdere varianten komt. Natuurlijk zijn er voorheen al verschillende uitvoeringen (met diverse configuraties RAM, opslagruimte etc.) tegelijkertijd uitgekomen, maar het is voor het eerst dat het merk uiteenlopende modellen met andere titels tegelijkertijd onthult. Althans, als de Pro 5G ook direct uitgebracht wordt. Tijd zal het ons leren!

Foto OnePlus 7 case render @DHgate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *